حمیدرضا خان محمدی در گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس کشور ؛
محورهای مهم بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با معلمان کشور در مجموعه گوش به فرمان ولی پیگیری خواهد شد

به گزارش  تیراژ نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر و رئیس این سازمان در آیین افتتاح گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس استان ها،گفت: سازمان نوسازی مدارس کشور یکی از نمادهای مردمی سازی است، بحثی که مورد تاکید حضرت امام از ابتدای انقلاب بود و هر چند در حوزه هایی خوب عمل نشد اما در حوزه مدرسه سازی وجهه مردمی آن حفظ و پررنگ شده که این امر به لطف حضور خیرین و مشارکت مردمی است.

وی افزود: تمام نشست ها و برنامه های سازمان با حضور، همراهی و سخنان خیرین مدرسه ساز بوده و نظرات و توصیه های آنها مورد توجه ما در سیاست گذاری و برنامه ریزی است که این توجه و اهمیت نه فقط به طور شکلی، بلکه بطنی و عملی باید باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در صدر جلسات ما خیرین حضور دارند و نکات مهم و راهبردی را بیان می کنند و این سیاست سازمان است که خیرین محور برنامه ها باشند. بر مبنای الگویی که امروز داریم در استان ها نیز این رویه نشست های منظم با خیرین مدنظر باشد که بدون همراهی و حمایت خیرین نمی توانیم به اهداف خود برسیم.

وی با تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، به توصیه های رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولان کشور و مراسم گرامیداشت روز معلم اشاره کرد و افزود: در گام دوم انقلاب که جوانان مورد تاکید هستند، نکته مورد توجه آقا که جوانان و همه را به آن توصیه کردند نماز اول وقت است که موجبات برکت کار است. امام جعفر صادق (ع) که بنیانگذار مکتب تشیع و فقه جعفری است و بیشترین تعداد شاگرد را داشت در خصوص نماز می‌ فرماید ما شفیع کسی که نماز را سبک بشمارد نیستیم که بیانگر اهمیت این فریضه است.

خان محمدی تصریح کرد: نوسازی مدارس پیش شرط استقلال تعلیم و تربیت و در واقع پیشران عدالت آموزشی است. ما وظیفه داریم بار آموزشی پرورش را کم کنیم. از سال ۱۳۵۷ روند طی شده نشانگر رشد و بالندگی این مجموعه است و مشکل فضای کالبدی در بسیاری از مناطق حل شده که انشالله بتوانیم به سرانه استاندارد فضای آموزشی برسیم.

وی بیان داشت: پس از زلزله بم جهشی در نوسازی و بازسازی مدارس اتفاق افتاد که امیدواریم مدارس تخریبی را به صفر برسانیم و فقط مقاوم سازی فضاها را داشته باشیم تا به هدف های بالاتر سند تحول برسیم همانطور که حضرت آقا فرمودند برای این منظور باید همه دستگاه ها در خدمت آموزش و پرورش باشند.

خان محمدی همچنین به رونمایی از سند «گوش به فرمان ولی» شامل توصیه های رهبری در خصوص آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: هرجا از مسیر ولایت خارج شدیم آن روز و آن لحظه دیگر کارها به نتیجه نمی رسد. همچنین سند انتظار، یک موافقت نامه اجرایی است. حرکت در جهت تحقق منویات مورد اشاره در این سندها در ارزیابی های آتی حتما مدنظر است و برمبنای آن برنامه ریزی کنید و کارها را پیش ببرید و از بیانات و منویات مورد تاکید معظم له غافل نشوید.

وی با اشاره به اینکه ۹ راهکار در راهبردهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش متعلق به نوسازی مدارس است، افزود: سند زیرنظام باید نقشه راه اصلی و پایه‌ای ما باشد. ساختار برنامه ریزی و توزیع کار تیمی را در ادارات کل دنبال کنیم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس تاکید داشت: برنامه های ما باید به سمت ساخت مدارس بزرگ مقیاس مبتنی بر نیاز، توسعه هنرستان ها و تجهیزات آموزشی و هنرستانی باشد.

خان محمدی با اشاره به ظرفیت جامعه بزرگ نظام تعلیم و تربیت اظهار کرد: در آموزش و پرورش بزرگترین شبکه را داریم که پتانسیل بزرگی است و این مهم با حمایت گروه های جهادی و دانشجویی در طرح های عملیاتی سازمان از قبیل  جایزه نصیر و طرح شهید عجمیان  به کار  گرفته می شود.

این مقام مسئول  گفت: سازمان نوسازی مدارس یک سازمان نخبگانی پیش رونده و قدرتمند است. یک برند است و کارنامه درخشانی در امور عمرانی و بحث مدرسه سازی دارد. سالیان دراز و زحمات زیادی کشیده شده تا به اینجا رسیده که باید آن را قدر بدانیم و این میراث را حفظ کنیم.

خان محمدی اظهار کرد: دغدغه های مطرح شده و همگرایی بین معاونت ها و زیرمجموعه های آموزش و پرورش در حل بهتر مشکلات کمک می کند و باید حل مسایل آموزش و پرورش را  در قالب یک بسته ببینیم. همانطور که بیان شد کالبد و مکان اثر شدید و عمیقی بر یادگیری دارد. کتابخانه، نمازخانه، محیط پویا و کارگاه ها همگی نقش مهمی در یادگیری و تربیت تمام ساحتی دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: ستاد، سازمان پشتیبان استان ها است. در ادارات کل ظرفیت خوبی وجود دارد و در این سطح با تلاش بیشتر می توان به هدف رسید و برنامه های عملیاتی را به مقصود رساند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه مدیران کل نوسازی فرمانده نظامی تعلیم و تربیت در استان هستند، اظهار کرد : در تامین اعتبارات رایزنی های زیادی انجام شد و با نهایی شدن جدول اعتبارات نظام توزیع بر اساس سند برنامه خواهد بود.

گفتنی است، روز اول گردهمایی دو روزه مدیران کل نوسازی مدارس استان‌ها با حضور ۵ نفر از معاونان وزیر آموزش و پرورش در سالن جلسات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان‌ها برگزار شد. در جریان این گردهمایی از 5 سند مهم «سند گوش به فرمان ولی مشتمل بر بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با معلمان و برنامه سازمان برای تحقق آن»، « جهاد خدمت در مدرسه سازی به عنوان سند انتظار سازمان برای مدیران کل »، «نقشه راه  اجرایی – عملیاتی سازمان در طول برنامه توسعه هفتم » ، برنامه سازمان در سال 1402 با عنوان « مسیر خدمت» و کارنامه عملکرد مدیران کل نوسازی استان ها رونمایی شد.

دبیر : فاطمه خورشیدی نیا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا